06.01. Pätkis mätsärissä

Loppiasen kunniaksi lähdettiin Pikku-Pätkiksen kanssa mätsäriin, kun kerran sellainen oli tarjolla ja mukaan päästiin. Aikaisemmin tuolla pörriäisellä on näyttelyhihna käynyt kerran kaulassa, joten mietin, että niinköhän tuo koko homma edes onnistuu… :oDD Mutta juu, selkeesti se on luonnonlahjakkuus ja vain lahjattomat treenaa noita missitouhuja!

Vaikka pakkasta oli yli kymmenen astetta, niin paljon oli väkeä paikalle tullut palelemaan. Pentuja oli ilmoittautunut yli 20 ja jouduimme odottelemaan pitkän tovin, kun olimme viimeisessä parissa. Ja mitä tekee Pikku-Pät?? Teputtaa 4½ kk:n huiman iän kokemuksella kehässä kuin vanha tekijä kaunista ravia ja seistä pönöttää nakkipalan edessä kuin olisi sitä koko ikänsä tenhyt! Taitava pieni kookivaava. <3 Loppupelissä PätPät pokkasi punaisten pentujen 2. sijan ja edelle meni vallan lutunen tiibetinmastiffin pentu, jolla taisi säkää olla ½ metriä enempi kuin Pätkiksellä… =oP

Mutta olipas kiva käydä. Nyt vaan odotellaan maaliskuuhun, jotta päästään oikeisiin näyttelyihin pentukehään pyörähtämään. Ja jos oikein lupsakkaasti käy, niin Hipun CPU-sisko tulee tänne meille ja kiertää muutamat missikarkelot Pätkiksen kaverina. ;o)

Kategoria(t): Näyttelyt, Yleistä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s