19.-20.05. Kaasu hirttää… *huoh*

Aksaturnee Keski-Suomeen Noidan kanssa ja ei kerrottavaa jälkipolville. :o/ Alunperin minun piti olla molemmat päivät toisena tuomarina Varkauden kisoissa, mutta sinne tuli niin vähän koiria, että minua tarvittiinkin vain hiukan auttamaan sunnuntain 3-luokkien arvostelussa. Niinpä sain mahdollisuuden kisata Noin kanssa Varkaudessa ja kerkesin vielä sunnuntaina jatkamaan Pieksämäelle arvosteluni jälkeen. :o)

Kaikkiaan kuusi rataa ja tuloksena 5xHYL ja kerran 10 vp/-10,49 sij. 5/13. Ja miksikö? Ötöllä vaan hirttää kaasu pohjaan niin, että en kerkee kissaa sanoa. *huoh* Varkaudessa kaksi rataa päättyi sinkoamiseen väärälle esteelle ja yhden lopetin, kun hyppäsi A:n kontaktin korkealta ja kovaa. Pieksämäellä ekan lähdön sinkosi ensimmäisen riman ali, toisessa tuli tuo tulos ja kolmannen lähdön varasti törkesti ja postui radalta kannettuna… Ei se vaan riitä, että on sairaan nopee, jos ratti ja jarrut puuttuu. =oP

Jaa’ah, johtuneeko kimpoilu sitten siitä, että aksaa tuli jo yliannostus pikkukoiralle? Ja toisaalta tuo oli jo ihan kurittomuuttakin. Noh, parin viikon päästä tulee lampaat ja meidän paimennuskausi pääsee viimeinkin alkamaan. Aksaa kisataan kesän aikana tosi vähän eli kesäkuussa omat kotikisat toisena päivänä ja KLAG heinäkuussa, muita en ole edes suunnitellut. Katsotaan, josko se tästä! Treenit pidetään nyt lyhyinä ja vaaditaan kuria pikkupossulle. ;o)

Kategoria(t): Agility, Kilpailut. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s