17.05. Niin lähellä, mutta niin kaukana…

Helatorstain kunniaksi suuntasin Lieksaan kisaamaan Noidan ja Nepun (!!) kanssa. Aksa-Antero pääsi siis viimeinkin aloittamaan kisaamisen tälle vuodelle, kun sitä Tamminäyttelyn yhtä kipaisua ei oikein edes taideta laskea… ;o) Sää Pohjois-Karjalassa oli oikein mukava, melkeinpä liian lämmin eli vallan hellelukemia hivoteltiin.

Noita aloitti kahdella startilla ja molemmat päättyivät tulokseen HYL putken väärän pään muodossa. Ensimmäisellä radalla tipahti – taas – heti eka rima, joten minun fiilis läsähti jo siihen. Ei saisi, mutta minkäs teet. Ohjaus oli sitten vähän sitä sun tätä ja siinä ”kohtalokkaalla” putkella taisin suorastaan ohjata raketin sinne väärään päähän. Toisella radalla törmäilin Noidan kanssa sen ampaistessa ulos mutkaputkesta eli kuvittelin muka sen kuluttavan siellä aikaa niin, että ennätän vaikka ja minne, mutta saahan sitä kuvitella… Tästä luulin tuleen virheen ja otin sitten huolimattomasti koiran keinulta ja irrotin onnistuneesti taas putken väärään päähän. Juu ei ollu lipukkeessa merkintää ennen hylkyä eli puhdas rata ilman väärinpäin tehtyä putkea! Mun pitäisi siis ihan oikeasti lopettaa tuo oman menon arvosteleminen… ;o)

Pienen tauon jälkeen pääsi sitten Neppu vauhtiin. Sen kanssa menen nyt radalle periaattella kaikki tai ei mitään eli riskillä mennään koko ajan. Neepin kanssa ei yritetä ”keräillä” mitään SM-nollia tms., vaan tavoitteena olisi vain ja ainostaan se yksi nopea nolla, jolla voitaisiin saada se uupuva sert… Totuus kun on, että Antsa on ensi vuonna jo veteraani-iässä eli taitaa tulla aika suharilla vastaan ennen valioitumista. Eli heti ensimmäisestä radasta lähtien mentiin sen, minkä töppösistä ja tassuista päästiin! :o)

Ja hienosti Neppu kulki! Ekalla radalla meidän kompastuskiveksi koitui arvaamani este eli ennen putkea ollut okseri. :o/ Rima alas ja tuloksena 5 vp/-11,01 sij. 4/23. Aika oli luokan  nopein eli JOS este olis ollut tavan hyppy ja JOS tädillä olis munat, niin se olis setä ja Neppu valio… =oDDD Toiselle radalle lähdettiin samalla rytinällä ja nyt Neppu oli possu ja sikaili keinun eli liian nopsaan pois virheen kera. *plaah* Jatkettiin loppuun muutamalla laajalla kaarratuksella ja uskalsin mm. kokeilla kerrankin kisatilanteessa pujon yli 90 asteen avokulmaan niistoa ja se onnistui aivan nappiin! Onnistuneen aloituksen jälkeen lähdin vedättämään niin paljon kuin jaksoin, joten Neppu hätäili pituuden viimeisen palikan nurin. Tulostaululla ilmeni, että meillä oli vielä yksi virhe lisää – en tiedä mistä – joten tuloksella 15 vp/-13,12 irtosi sijoitus 17/22. Parista laajasta kaarroksesta huolimatta etenemä 4,9 m/s on mielestäni vallan kelpo suoritus aksaradalla pian mummoikään tulevalle Antsalle. :oP Viimeinen rata meillä sitten lähti ”hiukan” lapasesta eli jätettiin se sitten kesken, kun miulla ei vaan enää irronnut ja tuloksena HYL. Kartturi siis väsähti lämpimässä ennen koiria. ;o)

Mutta tuloksista huolimatta vietimme Lieksassa oikein mukavan kisapäivän ja edelleen: JOS tädillä olis munat, niin se olis setä… :oP

Kategoria(t): Agility, Kilpailut. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s